Despre mine

Foto_Dana_Lar_color

Numele meu este Dana Lar.

Ceea ce sunt acum este integrarea a ceea ce am fost cu Acceptare, Iertare, Recunoștință și Iubire. În acest fel creez, pe un fundament nou al percepției despre trecut, prezentul pe care-l vreau și inițiez viitorul pe care mi-l doresc.

În urmă cu câțiva ani, cumva „forțată de realitate”, am renunțat la profesia de inginer și funcția de conducere pe care o aveam și care aparent era foarte bună. În fapt „forțarea” a fost chemarea urgentă a sufletului de întoarcere acasă, către mine însămi. Drumul parcurs a fost îmbogățit cu întreaga paletă de trăiri, emoții, gânduri, inerente oricărui proces de transformare a dimensiunii încarnate.  A fost deopotrivă ușor și greu, frumos și provocator, plăcut și dureros.

Am căutat să mă descopăr prin încercări de face ceva nou: curs de Reflexologie,  curs de Pedagogie Waldorf, cărți despre suflet și viață, spirit și trup. Am practicat  reflexoterapia și masajul de relaxare, am profesat la Școala Waldorf.

Am participat în 2013 la primul workshop de Dezvoltare Personală Integrală al Asociației de Terapii Transpersonale. A fost momentul de început al parcursului meu în Călătoria Inimii. În parcursul meu un ajutor neprețuit au fost workshop-urile, retreat-urile și conferințele la care am participat în Călătoria Inimii. Cărțile Editurii Elena Francisc, adevărate „ființe vii”, m-au susținut și  mi-au completat înțelesurile în al meu proces. În  2017 am absolvit Programul Avansat de Dezvoltare Personală Integrală:  Școala Maestrului Interior, promoția a patra.

În prezent sunt Călăuză și Terapeut în Călătoria Inimii, scriu articole și poezii pentru Revista Călătoria Inimii, practic reflexoterapia și masajul de relaxare dintr-o perspectivă complet nouă privind profunzimea vindecării – autovindecării corpului.

Am ales să aplic Atingerea Terapeutică Integrală în masajul de relaxare și reflexoterapie, ca un rezultat al conștienței adevărului despre mine, al conștienței adevărului despre ce sunt, ce fac și ce pot să aduc în manifestare acum în această lume aflată în plin proces de transformare interioară prin conștiență.