5 thoughts on “Recenzii”

 1. Am avut placerea de a avea parte de Atingerea Terapeutica Integrala a Danei , recomand oricui cu drag …..manute minunate, divine. La final corpul, mintea sunt pur si simplu relaxate si eliberate prin prezenta si incredere de orice bagaj emotional pe care le-ai carat cu tine inainte de sesiune 🙂 . Multumesc Dana

  Like

 2. Iti multumesc Dana pentru momentele minunate de relaxare si recuperare pe care le-am trait sub atingerea manilor tale. Corpul, mintea, emotiile, energia, vitala sunt un intreg si am simtit atat stiinta cit si intuitia rafinata cu care lucrezi in toate aceste straturi. De ani buni imi ofer cel putin un masaj saptaminal, caci imi place sa ma simt in forma, si marturisesc ca ceea ce am primit de la tine este extraordinar de eficient. Un varf al artei masajului.
  Inca odata iti multumesc !
  Tudor

  Like

 3. Timpul petrecut in compania Danei nu poate fi pus in cuvinte. Relaxarea și liniștea pe care am simțit-o din și prin mâinile ei am luat-o cu mine, o vreau parte din mine, din viața mea. Pot spune ca in sfârșit am înțeles care este Semnificația profunda a masajului/reflexoterapiei. Cu mare drag recomand sa va lăsați relaxați și mângâiați de mâinile blânde și magice ale Danei.
  Te felicit draga Dana pentru aceasta noua abordare pe care o dai lucrului minunat ce iese din mânuțele tale. Felicitări pentru ca transformi masajul in arta. Ma bucur ca ne-am cunoscut! Îmbrățișări și recunoștință!

  Like

 4. Sesiunile de Atingere Terapeutică Integrală sunt pentru mine o reconectare și o reașezare profundă în corp, celulă cu celulă. Conexiunea în prezență pe care o creăm în partea de început a sesiunii este o reîntoarcere cu atenția în interior, apoi o punte cu cea care își asumă a se deschide pentru a pune în manifestare nevoia profundă a trupului meu.

  Ce simt este mult mai adânc decât orice am experimentat în vreun masaj uzual. Dana atinge cu diferite intensități așa cum îmi dau seama abia atunci, în acele momente, că aveam mare nevoie. Sub mâinile ei, ce parcă citesc în mușchii și în fibrele trupului, se drenează încordarea, tensiunile ce le-am acumulat zile de-a rândul, uneori fără măcar a conștientiza. Uneori blânde, alteori foarte ferme, simt mișcările palmelor ei ca pe o remodelare ce mă lasă la final reașezată, împăcată și în curgere. O simt pe Dana Luna conectată cu mine în fiecare moment de durere ce se dizolvă treptat sub atingerea ei. Dacă e să rezum în câteva cuvinte experiența : prezență, curgere și vindecare împreună.

  Recunoștință.

  Like

 5. Iti multumesc, draga Dana, pentru implicarea, daruirea si pasiunea cu care m-ai onorat in timpul sesiunilor de Atingere Terapeutica Integrala.
  Jocul autentic al atingerilor tale atente, blande si ferme totodata, prin conectare si prezenta, au insemnat mult mai mult decat vreun masaj pe care l-am experimentat vreodata. Am simtit cu adevarat profunzime!
  Simt o reala bucurie ca imi oferi ocazia sa imi pot onora corpul cu un asa veritabil rasfat.
  Inca un plin de pretuire, multumesc!
  Te imbratisez cu entuziasm si recunostinta!
  Larisa

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s